Правоохоронний комітет розглядає законопроект про відповідальність за невиконання вимог дисциплінарного інспектора ВРП

15:00, 16 июня 2021
До порядку денного включено низку важливих законопроектів.
Правоохоронний комітет розглядає законопроект про відповідальність за невиконання вимог дисциплінарного інспектора ВРП
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

16 червня Комітет Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності проводить засідання. Про це інформує пресслужба парламенту.

Проект порядку денного

  1. Про проект Закону України «Про внесення змін до статті 188-32 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо встановлення відповідальності за невиконання законних вимог дисциплінарного інспектора Вищої ради правосуддя» (реєстр. № 5069). Друге читання.
  2. Про проект Закону України «Про внесення змін до адміністративного та кримінального законодавства щодо запровадження діяльності Бюро економічної безпеки України» (реєстр. № 3959-1). Друге читання.
  3. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо окремих питань здійснення габаритно-вагового контролю» (реєстр. № 3743). Друге читання.
  4. Про проект Закону України «Про внесення змін до статті 128 Кримінального процесуального кодексу України щодо особливостей набуття Фондом гарантування вкладів фізичних осіб статусу цивільного позивача» (реєстр. № 4547). Друге читання.
  5. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо вдосконалення законодавства у сфері міграції» (реєстр. № 4411), поданий Кабінетом Міністрів України Комітет головний. Перше читання.
  6. Про проект Закону «Про внесення змін до статті 287 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо оскарження постанови по справі про адміністративне правопорушення особою, яка має право складати протокол про адміністративне правопорушення» (реєстр. № 4040), поданий народним депутатом Володіною Д.А. Комітет головний. Перше читання.
  7. Про проект Закону України  «Про внесення змін до статті 173 Кримінального процесуального кодексу України щодо недопущення арешту коштів на кореспондентських рахунках банків»  (реєстр. № 4373), поданий народними депутатами Гетманцевим Д.О. та іншими Комітет головний. Перше читання.
  8. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо науково-консультативного забезпечення  у кримінальному провадженні та провадженні в справах про адміністративні правопорушення» (реєстр. № 4295), поданий народними депутатами Фрісом І.П. та іншими Комітет головний. Перше читання.
  9. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу України щодо забезпечення права на інформацію та захисту журналістської діяльності» (реєстр. № 5040), поданий народними депутатами Цибою Т.В. та іншими Комітет головний. Перше читання.
  10. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу України щодо вчинення повторного порушення, пов’язаного з незаконною відмовою у доступі до інформації» (реєстр. № 5047), поданий народними депутатами
    Шуфричем Н.І. та іншими Комітет головний. Перше читання.
  11. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення  щодо врегулювання питань державного енергетичного нагляду (контролю)» (реєстр. № 4322), поданий народним депутатом Камельчуком Ю.О  Комітет головний. Перше читання. (Виноситься вдруге).
  12. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за порушення академічної доброчесності» (реєстр. № 3764), поданий народними депутатами Совсун І.Р. та іншими Комітет головний. Перше читання. (Виноситься втретє).

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Статус ограничено пригодных отменят: как это повлияет на мобилизацию
Telegram канал Sud.ua
Статус ограничено пригодных отменят: как это повлияет на мобилизацию
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва