Рада збільшила видатки на реставраційні роботи пам’яток культурної спадщини України

18:50, 15 июля 2021
Законом збільшено на мільйон грн видатки Міністерству культури та інформаційної політики України на фінансування нової бюджетної програми.
Рада збільшила видатки на реставраційні роботи пам’яток культурної спадщини України
Джерело фото: uzhgorod.net.uа
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Під час позачергового засідання в четвер, 15 липня, парламент прийняв Закон «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2021 рік» щодо спрямування коштів на ремонтно-реставраційні роботи пам’яток культурної спадщини».

Про це повідомляє інформаційне управління Апарату Верховної Ради України.

Законом збільшено на мільйон грн видатки Міністерству культури та інформаційної політики України (загальнодержавні видатки та кредитування) на фінансування нової бюджетної програми «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію проектів ремонтно-реставраційних та консерваційних робіт пам'яток культурної спадщини, що перебувають у комунальній власності» за рахунок зменшення на таку ж суму видатків Міністерству культури та інформаційної політики України на фінансування бюджетної програми «Фонд розвитку закладів загальнодержавного значення».

Відповідні зміни внесено до ст. 14 Закону України «Про Державний бюджет України на 2021 рік», додатків № 3 «Розподіл видатків Державного бюджету України на 2021 рік» та № 6 «Міжбюджетні трансферти (інші дотації та субвенції) з Державного бюджету України місцевим бюджетам на 2021 рік».

Проект Закону зареєстровано за №5551-2.

Також «Судово-юридична газета» писала про залучення інвестицій в процесі приватизації та оренди державного і комунального майна: законопроект схвалено за основу.

Додамо, що 15 липня Верховна Рада займалася врегулюванням екологічних проблем.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва