Рада прийняла за основу законопроект щодо реалізації інфраструктурних проектів

13:42, 18 ноября 2021
Законопроект передбачає збільшення дохідної частини бюджету на 2,5 млрд грн та перерозподіл цих коштів на реалізацію інфраструктурних проектів.
Рада прийняла за основу законопроект щодо реалізації інфраструктурних проектів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Верховна Рада прийняла за основу проект Закону «Про внесення змін до додатків № 1 та № 3 до Закону України «Про Державний бюджет України на 2021 рік» (щодо реалізації інфраструктурних проектів та розвитку об'єктів соціально-культурної сфери», - передає офіційний сайт парламенту.

Законопроектом пропонується збільшити на 2500000,0 тис. грн доходи Державного бюджету України та спрямувати їх: Міністерству інфраструктури - на фінансування нової бюджетної програми «формування статутного капіталу акціонерного товариства, що здійснює завдання та функції національного авіаперевізника» - 500000,0 тис. грн; Державному агентству автомобільних доріг - на фінансування бюджетної програми «розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування державного значення» - 1000000 тис. грн; Міністерству фінансів (загальнодержавні видатки та кредитування) - на фінансування бюджетної програми «субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію інфраструктурних проектів та розвиток об'єктів соціально-культурної сфери» - 1000000,0 тис. гривень.

Джерелом покриття видатків держбюджету на фінансування вказаних бюджетних програм пропонується визначити додаткові надходження від податків на прибуток підприємств податку та на додану вартість з вироблених в Україні товарів (робіт, послуг) з урахуванням бюджетного відшкодування, рентних плат за спеціальне використання лісових ресурсів та за спеціальне використання води.

Відповідні зміни пропонується внести до до ст. 1 Закону України «Про Державний бюджет України на 2021 рік» та додатків № 1 «Доходи Державного бюджету України на 2021 рік», № 3 «Розподіл видатків Державного бюджету України на 2021 рік», затверджених Законом.

Проект Закону зареєстровано за № 6298.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що 18 листопада Рада проводить засідання.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua, на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде