Чи введуть по всій країні локдаун: Шмигаль дав відповідь

13:15, 20 октября 2021
П’ять областей вже перейшли в «червону» зону.
Чи введуть по всій країні локдаун: Шмигаль дав відповідь
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Україні не планують вводити повний локдаун по всій країні та зупиняти економіку. Про це заявив Денис Шмигаль на засіданні уряду 20 жовтня.

«Україна зіштовхнулася зараз з найбільшими викликами за весь чай пандемії. Маємо надвисоку кількість важких випадків і госпіталізацій. П’ять областей перейшли в «червону» зону епідемічної небезпеки. Ще декілька регіонів можуть потрапити в цю зону найближчими днями.

Ми постійно підключаємо нові лікарні та збільшуємо кількість лікарів, які протидіють коронавірусу. Проте 94,2% госпіталізованих з COVID-19 за тиждень були не вакциновані. Ці цифри говорять самі за себе. Вакцинація рятує життя», — йдеться у повідомленні.

19 жовтня зроблено рекордну кількість щеплень — 225 тисяч. Для регіонів поставлено завдання забезпечити спроможність інфраструктури для вакцинації, щоб вийти на показник в 1,5 млн щеплень за тиждень.

«Бізнес і громадські заклади можуть працювати навіть у «червоній» зоні, якщо всі відвідувачі та працівники повністю вакциновані. Ми не плануємо вводити повний локдаун по всій країні та зупиняти економіку. Але як сказав цього тижня Президент: єдиною альтернативою локдауну є масова вакцинація», - наголосив очільник уряду.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що нещеплених не допустять до роботи та навчання: чому у Києві протестували, ВІДЕО.

Додамо, що Кабмін змінив правила пасажирських перевезень: вакцинація, COVID-сертифікат чи тест.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Youtube Право ТВ, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва