Під Києвом знайшли зниклого хлопця

04:00, 20 января 2022
Підлітка знайшли у Василькові.
Під Києвом знайшли зниклого хлопця
Джерело фото: kv.npu.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Поліцейські Обухівського районного управління поліції розшукали 16-річного мешканця Василькова, котрий зник напередодні. Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області.

19 січня, близко 13 години, правоохоронці отримали повідомлення від небайдужого громадянина про те, що неподалік лісу він бачив хлопця, який за описом дуже схожий на розшукуваного. Після дзвінка коло пошуків звузилося та за лічені хвилини правоохоронці відділу поліції 1 (м. Васильків) Обухівського районного управління поліції розшукали хлопця та повернули батькам.

У повідомленні йдеться, що до пошуків залучили весь особовий склад Обухівського районного управління поліції, наряди відділу реагування патрульної поліції, поліцейських офіцерів громади, громадські формування та компанію ПрАт «Київстар» для орієнтування абонентів мобільного зв’язку вказаного оператора у рамках пошукового сервісу.

З хлопцем та його батьками проведена роз’яснювальна бесіда.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що з 15-го поверху випала півторарічна дитина.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook, Viber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших події.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва