Українцям надаватимуть безкоштовні авіаквитки до кінця червня: деталі

16:42, 24 июня 2022
Безкоштовні квитки доступні за 61 напрямком із вильотом з Польщі, Болгарії, Угорщини, Словаччини, Румунії до Великої Британії.
Українцям надаватимуть безкоштовні авіаквитки до кінця червня: деталі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Українським біженцям надають безкоштовні авіаквитки до кінця червня. Про це повідомляють на платформі VisitUkraine та lowcostavia. 

Так, угорський лоукостер Wizz Air надає додаткових 4500 безкоштовних квитків до Великої Британії для вимушено переміщених людей з України. Авіакомпанія продовжила термін благодійної ініціативи до 30 червня.

«Угорський лоукостер Wizz Air оголосив про продовження терміну дії спільної ініціативи з неприбутковими організаціями Choose Love, The Shapiro Foundation, The SteveMorgan Foundation та USPUK  до кінця червня 2022 року. Відтак, ще 4 500 безкоштовних квитків доступні  для українських біженців, котрі прямують до Великобританії у рамках візової схеми британського уряду "Житло для України" до 30 червня», - йдеться у повідомленні.

Безкоштовні квитки доступні за 61 напрямком із вильотом з Польщі, Болгарії, Угорщини, Словаччини, Румунії до Великої Британії. Пропозиція покриває 1 одиницю ручної поклажі і 1 одиницю багажу вагою до 32 кг. Забронювати квитки можна за посиланням. 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Микола Мазур
    Микола Мазур
    суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Олександр Сарбей
    Олександр Сарбей
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області