На електронний аукціон виставлені корпоративні права Сумського машинобудівного науково-виробничого об’єднання

13:35, 14 апреля 2020
СЕТАМ продає частину корпоративних прав боржника у статутному капіталі ТОВ «Сумське машинобудівне науково-виробниче об’єднання».
На електронний аукціон виставлені корпоративні права Сумського машинобудівного науково-виробничого об’єднання
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На електронний аукціон OpenMarket (Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції) виставлено корпоративні права  боржника у статутному капіталі ТОВ «Сумське машинобудівне науково-виробниче об’єднання», що складають 21,67%.

ТОВ «Сумське машинобудівне науково-виробниче об’єднання» створене на базі великого підприємства АТ «Сумське НВО», та знаходиться у місті Суми, за адресою вул. Горького, 58.

Підприємство АТ «Сумське НВО» існує з 1896 року, і стало одним з найбільших машинобудівних комплексів з випуску устаткування для нафтової, газової, атомної й хімічної промисловості в Європі та Україні. На підприємстві створена розвинена технічна та виробнича база, використовуються новітні технології та працюють близько 3 500 чоловік. Загальна виробнича площа – 503 691 кв. м.

Частка у статутному капіталі ТОВ «Сумське машинобудівне науково-виробниче об’єднання» стартує на аукціоні з 216 364 861 грн.

«Це привабливий лот для інвестицій в економіку. Підприємство є одним з найбільших в Україні, тому сподіваємось на зацікавленість учасників аукціоном», – прокоментував в.о. гендиректора ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Дата проведення аукціону: 6 травня 2020 року.

Посилання на аукціон тут.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва