Раді пропонують змінити норму гуманітарних вантажів

14:32, 25 мая 2020
Пропонується збільшення маси гуманітарки до 12 тонн.
Раді пропонують змінити норму гуманітарних вантажів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На сайті Верховної Ради з’явився текст законопроекту №3527 «Про внесення змін до статті 5 Закону України «Про гуманітарну допомогу».

Автором є представник фракції «Слуга народу» Михайло Лаба. Автор пише, що проект акта розроблений з метою забезпечення оперативності прийняття рішень на місцях, що має на меті виконання завдань, передбачених із заходів забезпечення матеріально-технічними засобами, реформою місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні.

Новації

Депутат пропонує внести зміни до Закону України «Про гуманітарну допомогу». Передбачається розширити повноваження Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій щодо визнання гуманітарною допомогою вантажів вагою до 12 тонн. Раніше в нормі було передбачено 3 тони.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Міністерство юстиції підготувало законопроект, яким пропонується переосмислення виконавчого провадження в Україні під назвою «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо примусового виконання судових рішень та рішень інших органів».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей