Мін’юст проситиме Уряд виділити понад 1 млн гривень з ковідного фонду: куди підуть кошти

13:45, 18 ноября 2020
Мін’юст просить 623,1 тис. грн для забезпечення засобами індивідуального захисту працівників навчальних закладів Державної кримінально-виконавчої служби України.
Мін’юст проситиме Уряд виділити понад 1 млн гривень з ковідного фонду: куди підуть кошти
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Сьогодні, 18 листопада, Уряд розгляне проєкт постанови КМУ «Про виділення коштів для забезпечення здійснення деяких заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби СОVID-19, спричиненої коронавірусом SАRS-СоV-2».

У пояснювальній записці, Міністр юстиції України Денис Малюська, зазначає, що метою прийняття проєкту постанови є отримання коштів із фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою СОVID-19, спричиненою коронавірусом SАRS-СоV-2, та її наслідками для забезпечення засобами індивідуального захисту педагогічних та науково-педагогічних працівників навчальних закладів Державної кримінально-виконавчої служби України та здобувачів освіти, дезінфекційними засобами та антисептиками, медичними виробами та обладнанням для технічного забезпечення дистанційного навчання здобувачів освіти.

Тож, документом пропонується виділити Міністерству юстиції 1 107,3 тис. грн із фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою СОVID-19 для забезпечення здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби СОVID-19, а саме:

623,1 тис. грн (видатки споживання) на безповоротній основі – для закупівлі засобів індивідуального захисту для педагогічних та науково-педагогічних працівників навчальних закладів Державної кримінально-виконавчої служби України та здобувачів освіти дезінфекційних засобів, антисептиків та медичних виробів.

484,2, тис. грн (у тому числі видатки споживання - 130, 2 тис. грн, видатки розвитку - 354 тис. грн) на безповоротній основі для закупівлі обладнання для технічного забезпечення дистанційного навчання.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що МОЗ використало лише 33% коштів із «ковідного фонду» – Мінфін.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси