У Києві відбудеться з’їзд приватних виконавців України

14:30, 24 ноября 2020
Асоціація приватних виконавців України оновить своє керівництво.
У Києві відбудеться з’їзд приватних виконавців України
Джерело фото: bankruptcy-ua.com
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

25 листопада відбудеться З’їзд приватних виконавців України. Таке рішення було ухвалене переважною більшістю голосів на екстреному засіданні Ради приватних виконавців України.

З’їзд доводиться проводити в умовах складної епідеміологічної ситуації в країні та карантинних обмежень з боку уряду, проте іншого виходу немає - чинне законодавство, Положення та Статут Асоціації приватних виконавців України не передбачають продовження строків повноважень керівництва, яке відбуло визначений термін. Оргкомітету вдалося знайти просторе приміщення, власник якого гарантує дотримання усіх вимог Постанови КМУ № 1100 про запровадження посилених протиепідемічних заходів.

На з’їзді буде заслухано звіт Голови Ради приватних виконавців України та його заступників про діяльність у 2017-2020 роках, а також звіт Голови та членів Комітету з етики Асоціації приватних виконавців України, розглянуто фінансові та організаційні питання.

Основна подія з’їзду – обрання нового керівництва Асоціації – голови та двох заступників. На ці посади претендують 10 приватних виконавців: Юрій Лисенко, Сергій Лисенко, Зорян Маковецький, Ян Маляр, Сергій Ніколаєв, Валерій Притуляк, Олександр Сивокозов, Володимир Скрипник, Анатолій Телявський та Віталій Чепурний.

Також відбудуться вибори нових членів Комітету з етики АПВУ. На 5 посад претендують 10 кандидатів: Любов Ільчишин, Сергій Лисенко, Ян Маляр, Анатолій Мелих, Марина Нелюба, Валерій Притуляк, Оксана Русецька, Володимир Скрипник, Любомир Ткачук та Ольга Юхименко.

Крім того, у зв’язку з тим, що одного члена Ревізійної комісії АПВУ обрано до Ради приватних виконавців м. Києва і він не може суміщати ці два мандати, на з’їзді буде дообрано одного члена Ревізійної комісії. Претендують троє кандидатів: Назар Павлюк, Володимир Скрипник, Олена Суліма.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва