Комісія з відбору керівника САП збереться на засідання

13:17, 27 сентября 2021
У конкурсі на керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури залишилося два кандидати.
Комісія з відбору керівника САП збереться на засідання
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

27 вересня відбудеться чергове засідання комісії з проведення конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі. Про це повідомляється на сайті Офісу Генерального прокурора.

«27 вересня 2021 року о 17 год. 00 хв. відбудеться чергове засідання комісії з проведення конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі, яке проводитиметься у приміщенні Тренінгового центру прокурорів України (аудиторія № 105, корпус № 1) за адресою: м. Київ, вул. Юрія Іллєнка, 81-б», - зазначено на сайті.

Трансляція засідань у режимі реального часу на YouTube-каналі.

Нагадаємо, у конкурсі залишилося два кандидати: прокурор Офісу генерального прокурора Андрій Синюк і детектив НАБУ Олександр Клименко.

Також нагадаємо, що «негайне обрання нового Спеціалізованого антикорупційного прокурора відповідно до найкращих міжнародних практик та ухвалення законодавства для захисту повноважень Директора Національного антикорупційного бюро України» було визначно як негайний крок України у спільній заяві по результатах зустрічі Байдена та Зеленського.

Також публікуємо проект порядку денного на 27 вересня.

 

ПРОЄКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО

десятого засідання комісії з проведення конкурсу

на зайняття адміністративних посад у

Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі,

яке заплановано на 27 вересня 2021 року

  1. Внесення змін до Порядку роботи конкурсної комісії та проведення конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі та додатку № 10 до нього «Методологія та критерії оцінювання практичних завдань і результатів співбесіди під час проведення відкритого конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі» щодо встановлення рішенням конкурсної комісії не пізніше ніж за 7 календарних днів до дня виконання практичного завдання на володіння професійними практичними уміннями та навичками прохідного балу (мінімально допустимої кількості набраних балів), здобуття якого свідчить про успішне його виконання і є підставою для допуску кандидата до співбесіди щодо відповідності критерію професійної компетентності.
  1. Затвердження Алгоритму проходження етапу конкурсу – виконання практичного завдання та правил виконання практичних завдань.
  2. Затвердження Інструкції з оцінювання практичного завдання для перевірки володіння кандидатами професійними практичними уміннями та навичками.
  3. Затвердження практичних завдань для кандидатів, які беруть участь у конкурсі на зайняття вакантних посад заступника. Генерального прокурора – керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, його заступника (два блоки) та начальника п’ятого відділу управління процесуального керівництва‚ підтримання державного обвинувачення та представництва в суді цієї прокуратури (один блок).
  4. Затвердження прикладів практичних завдань для кандидатів, які беруть участь у конкурсі на зайняття вакантних посад заступника Генерального прокурора – керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, його заступника (два блоки) та начальника п’ятого відділу управління процесуального керівництва‚ підтримання державного обвинувачення та представництва в суді цієї прокуратури (один блок).
  5. Визначення часу, необхідного для виконання практичних завдань (з одного та двох блоків).
  6. Затвердження рішення про встановлення прохідного балу, здобуття якого свідчить про успішне виконання практичного завдання на володіння професійними практичними уміннями та навичками, - 25 балів.
  7. Оголошення про початок етапу конкурсу – виконання кандидатами практичних завдань та затвердження тексту відповідного оголошення.
  8. Затвердження графіку виконання практичного завдання кандидатами.
  9. Виконання, перевірка та оцінювання відповідей кандидатів на практичні завдання.
  10. Різне.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде