Як та за кого голосували члени Комісії з відбору керівника САП, таблиця

08:10, 22 октября 2021
«Судово-юридичній газеті» стало відомо, за яких кандидатів голосували члени Комісії з відбору керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.
Як та за кого голосували члени Комісії з відбору керівника САП, таблиця
Джерело фото: facebook.com/sap.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Нещодавно Комісія з проведення конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі (САП) призначила 28 жовтня датою виконання практичного завдання для кандидатів на керівника САП.

У конкурсі залишилося всього двоє кандидатів. Це прокурор Офісу генерального прокурора Андрій Синюк і детектив НАБУ Олександр Клименко.

«Судово-юридичній газеті» з власних джерел стало відомо, як голосували члени Комісії за результатами співбесід з кандидатами щодо доброчесності з урахуванням висновків спецперевірки та поліграфа. Також із таблиці, яку публікуємо нижче, випливає, які саме члени Комісії регулярно відвідували співбесіди з кандидатами.

Нагадаємо, що раніше Комісія опинилася під прицілом критики. Зокрема, міжнародні партнери зазначили про затягування процесу та зрив засідання. До цих звинувачень долучився і Президент Володимир Зеленський.

Також ми публікували графік відвідувань засідань Комісії її членами, з якого випливає, що лідерами за пропусками були Нона Цоцоріа (не з’явилася на 22 з 39 засідань Комісії, які відбулися у період з жовтня 2020 року по вересень 2021 року); Томас А. Фаєрстон (не з’явився на 12 засідань з 39, які відбулися за вказаний вище період); Драго Кос (не з’явився на 6 засідань), Євген Соболь (пропустив 7 засідань).

 Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Youtube Право ТВ, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України