Штам «Омікрон»: кому від завтра Кабмін заборонить перетинати державний кордон України

11:40, 2 декабря 2021
Віктор Ляшко подав на розгляд Кабміну проект Постанови про заборону в’їзду в Україну громадянам деяких країн вже завтра.
Штам «Омікрон»: кому від завтра Кабмін  заборонить перетинати державний кордон України
Джерело фото: auc.org.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Міністр  охорони здоров'я України Віктор Ляшко подав на розгляд Кабміну проект Постанови Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Проект акта розроблений з метою запобігання занесенню та поширенню на території України нового штаму SARS-CoV-2 – варіанту В.1.1.529 Омікрон. Його розглянуть вже сьогодні.

Проектом акта пропонується установити, що з 00 год. 00 хв. 03 грудня 2021 р. на період дії карантину:

  • заборону перетину державного кордону на в'їзд в Україну іноземцями та особами без громадянства (крім іноземців та осіб без громадянства, які постійно або тимчасово проживають на території України, є подружжям або дітьми громадян України, працівників іноземних дипломатичних представництв та консульських установ, представництв міжнародних організацій, акредитованих в Україні, та членів їх сімей, а також інших категорій іноземців та осіб без громадянства за погодженням з Міністерством закордонних справ), які прибули з :

Південно-Африканської Республіки,

Республіки Ботсвани,

Зімбабве,

Намібії,

Королівства Лесото,

Королівства Ecвaтіні,

Республіки Мозамбік,

Республіки Малаві

та перебували на їх території не менше семи днів протягом останніх 14 днів;

  • обов'язкову самоізоляцію, обсервацію громадяни України, іноземців та особи без громадянства, які постійно або тимчасово проживають на території України, є подружжям або дітьми громадян України, які перетинають державний кордон на в'їзд в Україну та прибули з Південно-Африканської Республіки, Республіки Ботсвани, Зімбабве, Намібії, Королівства Лесото, Королівства Ecвaтіні, Республіки Мозамбік, Республіки Малаві та перебували на їх території не менше семи днів протягом останніх 14 днів.

 Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Youtube «Право ТВ», а також на нашу сторінку в Facebook та на Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області