Кабмін дозволив провести достроковий випуск курсантів у 2022 році

11:19, 2 марта 2022
Їх буде призначено на відповідні посади.
Кабмін дозволив провести достроковий випуск курсантів у 2022 році
Джерело фото: 24tv.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Кабінет міністрів дозволив провести дострокові випуски курсантів вищих військових навчальних закладів, закладів МВС та ДСНС у 2022 році. Це закріплено у розпорядженні уряду №190 від 28 лютого 2022 року.

Згідно до документу, доручається здійснити дострокові випуски курсантів випускних курсів військових вишів, училищ,  закладів освіти ДСНС та МВС з присвоєнням випускникам військових звань офіцерського складу, спеціальних звань середнього складу поліцейських та середнього начальницького складу служби цивільного захисту із призначенням на відповідні посади.

 Міністерству освіти і науки, Міністерству оборони, Міністерству внутрішніх справ, Державній службі з надзвичайних ситуацій за участю Служби безпеки і Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту за результатами проходження курсантами (слухачами) випускних курсів вищих військових навчальних закладів, військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти, училищ, закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ, Державної служби з надзвичайних ситуацій, атестації вважати такими, що завершили навчання і здобули освіту за відповідним ступенем.

Як повідомляла «Судово-юридична газета», усім закладам освіти рекомендують оголосити канікули на два тижні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді