Кабмін виділив трохи більше мільярда гривень на харчування військовослужбовців Нацгвардії та прикордонників

12:00, 30 марта 2022
Для Адміністрації Державної прикордонної служби виділять 271 961,1 тисяч гривень, для Національної гвардії 729 000 тисяч гривень.
Кабмін виділив трохи більше мільярда гривень на харчування військовослужбовців Нацгвардії та прикордонників
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Кабінет міністрів  виділив трохи більше мільярда гривень на харчування військовослужбовців Нацгвардії та Державної прикордонної служби. Відповідне рішення закріплене розпорядженням уряду №252 від 29 березня.

«З метою підвищення обороноздатності держави в умовах воєнного стану, введеного в дію Указом Президента України від 24 лютого 2022 р. № 64 “Про введення воєнного стану в Україні”, виділити Міністерству внутрішніх справ 1 000 961,1 тис. гривень (для Адміністрації Державної прикордонної служби за програмою 1002030 “Забезпечення виконання завдань, функцій та підготовка кадрів Державної прикордонної служби України” — 271 961,1 тис. гривень та для Національної гвардії за програмою 1003020 “Забезпечення виконання завдань, функцій та підготовка кадрів Національної гвардії України” — 729 000 тис. гривень) для забезпечення харчування військовослужбовців Національної гвардії та Державної прикордонної служби», - зазначається у документі.

Міністерству фінансів  має здійснити зазначені видатки за рахунок коштів резервного фонду державного бюджету.

Міністерству внутрішніх справ доручено подати до 30 грудня 2022 р. Міністерству фінансів, Міністерству економіки та Державній казначейській службі звіт про використання коштів, виділених згідно з цим розпорядженням.

Як повідомляла «Судово-юридична газета», Кабмін на початку березня виділив майже 4 мільярди на харчування військовослужбовців.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна Плахтій
    Інна Плахтій
    член Вищої ради правосуддя
  • Віталій Галаган
    Віталій Галаган
    суддя Дніпровського районного суду міста Києва
  • Олена Губська
    Олена Губська
    суддя Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді