Голова НАЗК пожалівся, що СБУ не передала список його санкцій на РНБО

09:31, 13 июня 2022
«З початку війни ми займалися формуванням санкційних списків, на це нас уповноважили Офіс президента та МЗС. Ми передали ці списки три тижні тому СБУ, яка має передати їх на розгляд РНБО. Поки цього так і не сталося», - голова НАЗК Новіков.
Голова НАЗК пожалівся, що СБУ не передала список його санкцій на РНБО
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Голова Національного агенства з питань протидії корупції (НАЗК) Олександр Новіков в інтерв’ю Форбс.юа пожалівся, що Служба безпеки України повільно реагує на його запити.

«З початку війни ми займалися формуванням санкційних списків, на це нас уповноважили Офіс президента (ОП) та МЗС. Ми готували їх для наших партнерів – це 40 країн світу, які приєдналися до санкційної коаліції. 

Ми передали ці списки три тижні тому СБУ, яка має передати їх на розгляд РНБО. Поки цього так і не сталося. Позавчора ми передали цей перелік до Верховної Ради, сподіваємося, вони відреагують швидше», - зазначив він.

Нагадаємо, що на думку голови НАЗК, ідея створення реєстру олігархів теж втратила акутальність.

«На мою думку, втратила актуальність, адже люди, яких ми раніше вважали олігархами, втратили центри свого впливу. Йдеться не тільки про бізнес, а й, наприклад, про телеканали», - сказав Новіков.

Також він вважає, що треба закрити кримінальні справи по недостовірному декларуванню чиновників та посадовців (детальніше за посиланням).

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки