Справа Продана: Київський апеляційний суд розглянув апеляцію САП

15:10, 29 декабря 2018
Ухвалу Солом’янського райсуду від 4 грудня залишено без змін. Екс-голову ДФС залишили на поруках.
Справа Продана: Київський апеляційний суд розглянув апеляцію САП
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п'ятницю, 28 грудня, колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану стороною обвинувачення на ухвалу слідчого судді Солом’янського районного суду міста Києва від 4 грудня 2018 року. Про це повідомляє прес-служба суду.

Нагадаємо, що Солом’янський райсуд відмовив у задоволенні клопотання заступника керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Генеральної прокуратури України про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою та застосував до підозрюваного Мирослава Продана запобіжний захід у вигляді особистої поруки народних депутатів України Миколи Паламарчука, Геннадія Ткачука, Миколи Кучера, Максима Курячого, Вадима Денисенка, Ігоря Побера, Олександра Лівіка, Давида Макар’яна та Героїв України Ігоря Герасименка і Олександра Порхуна.

За результатом апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Солом’янського районного суду міста Києва від 4 грудня 2018 року залишено без змін, апеляційну скаргу сторони обвинувачення — без задоволення.

Нагадаємо, колишній в.о. голови Державної фіскальної служби України Мирослав Продан підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368-2 (Незаконне збагачення) Кримінального кодексу України.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що підозрюваного в незаконному збагаченні екс-голову ДФС Продана відпустили на поруки. За колишнього чиновника поручились семеро народних депутатів. Прокурори САП просили для Мирослава Продана взяття під варту на 2 місяці з альтернативою застави в сумі 89 млн гривень.

Ще раніше стало відомо, що екс-голова ДФС Продан повернувся в Україну. Колишній чиновник повідомив, що підтвердження із клініки щодо його захворювання вже передані до САП.

 
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Наталія Половінкіна
    Наталія Половінкіна
    суддя Чернівецького апеляційного суду
  • Анатолій Ясельський
    Анатолій Ясельський
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Наталія Новікова
    Наталія Новікова
    голова Господарського суду Харківської області