Комісія внесла зміни до Регламенту ВККС

16:57, 11 января 2019
Засідання ВККС відбулося 11 січня.
Комісія внесла зміни до Регламенту ВККС
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 11 січня, відбулося засідання Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, на якому розглядалось питання про внесення змін до Регламенту ВККСУ, передає прес-служба Комісії.

Зазначається, що члени Комісії затвердили зміни до Регламенту ВККСУ в частині визначення строку, що становить 10 днів, для надання Громадською радою доброчесності до Комісії інформації щодо судді (кандидата на посаду судді) або висновку про невідповідність судді (кандидата на посаду судді) критеріям професійної етики та доброчесності.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що  Вища кваліфікаційна комісія суддів України опублікувала кодовані результати практичного завдання за 10 липня.

Крім того, Вища кваліфікаційна комісія суддів України визначила результати іспиту, складеного суддями 10 липня 2018 року.

Додамо, 21 січня 2019 року о 9:30 Вища кваліфікаційна комісія суддів України проведе спеціальне спільне засідання з Громадською радою міжнародних експертів, на якому буде розглянуто питання про відповідність кандидатів на посади суддів Вищого антикорупційного суду критеріям, передбаченим частиною четвертою статті 8 Закону України «Про Вищий антикорупційний суд» стосовно декількох кандидатів.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде