Керівником апарату 7 апеляційного адмінсуду призначено Олену Мілієнко

20:40, 22 февраля 2019
Нового керівника апарату суду представлено 20 лютого.
Керівником апарату 7 апеляційного адмінсуду призначено Олену Мілієнко
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

20 лютого у Сьомому апеляційному адміністративному суді представлено керівника апарату суду — Олену Мілієнко. Про це передає прес-служба суду.

«Апарат Вінницького ААС був у надійних руках керівника, який вправно спрямовував командні зусилля в успішному напрямку. Тепер у сторінки життя вже 7 апеляційного адміністративного суду вписано нове ім’я. Попереду багато роботи, і я переконаний, що новопризначений керівник апарату суду завдяки своїм глибоким знанням, неабиякій мудрості та виваженості зможе примножити наші здобутки і гідно вести до підкорення нових вершин», — зазначив Віталій Кузьмишин.

«Команда 7ААС не шкодувала оплесків для своїх керманичів, чим безумовно висловлювала вдячність за зроблене та довіру на майбутні звершення», — йдеться у повідомленні суду.

Довідка:

Мілієнко Олена Анатоліївна закінчила Київський національний університет імені Тараса Шевченка, а у 2017 році захистила дисертацію на тему: «Принципи гласності та відкритості в адміністративному судочинстві України: теорія, досвід реалізації та адаптації до європейських стандартів» за спеціальністю адміністративне право і процес, фінансове право, інформаційне право та здобула науковий ступінь кандидата юридичних наук (прирівнюється до наукового ступеня доктора філософії).

З 2011 року працювала на посадах секретаря судового засідання, помічника судді і помічника заступника голови та начальника кількох структурних підрозділів у Вінницькому апеляційному адміністративному суді.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про обрання голови Восьмого апеляційного адміністративного суду. Відповідно до рішення зборів суддів від 20 листопада 2018 року, головою Восьмого апеляційного адміністративного суду обрано Олега Заверуху.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду