Вища рада правосуддя звільнила суддю Ростислава Козюренка

13:32, 26 марта 2019
За результатами кваліфікаційного оцінювання суддю визнано таким, що не відповідає займаній посаді.
Вища рада правосуддя звільнила суддю Ростислава Козюренка
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На засіданні ВРП 26 березня розглянуто матеріали про звільнення судді з посади на підставі підпункту 4 пункту 161 розділу XV «Перехідні положення» Конституції України відповідно до подання з рекомендацією Вищої кваліфікаційної комісії суддів України. Про це передає прес-служба ВРП.

Зазначається, що Вища кваліфікаційна комісія суддів України рекомендувала звільнити суддю Франківського районного суду міста Львова Козюренка Ростислава Степановича, оскільки за результатами кваліфікаційного оцінювання його визнано таким, що не відповідає займаній посаді.

Вища рада правосуддя ухвалила звільнити Козюренка Ростислава Степановича з посади судді Франківського районного суду міста Львова на підставі підпункту 4 пункту 161 розділу XV «Перехідні положення» Конституції України.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 26 березня Вища рада правосуддя розглянула матеріали щодо внесення Президентові України подання про призначення семи суддів. 

Крім того, ВРП розглянула матеріали щодо звільнення суддів за загальними обставинами, а саме у зв’язку з поданням заяв про звільнення у відставку та за власним бажанням.  

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва