Одеський апеляційний суд відновив роботу після повідомлення про «замінування»

18:19, 28 марта 2019
Суд працює у звичному режимі.
Одеський апеляційний суд відновив роботу після повідомлення про «замінування»
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Одеський апеляційний суд повідомив, що інформація про замінування будівлі суду не підтвердилася. Повідомлення оприлюднили на офіційній сторінці суду у Facebook.

Зазначається, що під час проведення відповідних перевірочних дій фахівцями вибухотехнічної служби та Національної поліції в адміністративній будівлі вибухових пристроїв не виявлено.

«Наразі Одеський апеляційний суд відновив роботу у звичному режимі.

Шановні громадяни, пам’ятайте про те, що набираючи номер телефону екстреної служби і повідомляючи про хибний виклик, ви не тільки порушуєте закон, але й ризикуєте життям інших людей. Звертаємо Вашу увагу, що, згідно зі ст. 259 Кримінального кодексу України, завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками, карається позбавленням волі на строк до 6 років. Те саме діяння, якщо воно спричинило тяжкі наслідки або вчинене повторно, карається позбавленням волі на строк до 8 років.

Порушення ст. 183 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб» тягне за собою накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян»,  йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що на місці працювали правоохоронці.

Крім того, ми писали, що 22 березня правоохоронним органам надійшло повідомлення про замінування приміщення Шевченківського районного суду Києва. Суд тимчасово припинив роботу.

Також нам стало відомо, що під час розгляду Вищою радою правосуддя кандидатів до Верховного Суду було повідомлено про замінування.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді