Опубліковано наказ Холоднюка про призначення члена ВККС

10:13, 7 мая 2019
Державна судова адміністрація призначила Сергія Остапця членом ВККС строком на чотири роки.
Опубліковано наказ Холоднюка про призначення члена ВККС
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Державна судова адміністрація України призначила Сергія Остапця членом ВККС. Про це стало відомо з наказу відомства від 6 травня 2019 №156\к.

«1.Призначити Остапця Сергія Леонідовича членом Вищої кваліфікаційної комісії суддів України строком на чотири роки з дня призначення.

2.Припинити Щотці Станіславу Олексійовичу виконання повноважень членом Вищої кваліфікаційної комісії суддів України за квотою Державної судової адміністрації України», — йдеться в тексті наказу.

Призначення відбулося відповідно до пункту 5 частини другої та частини восьмої статті 94, частини двадцять третьої статті 95, пункту 1 частини першої статті 97 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», враховуючи підпункт 5 пункту 5 Розділу ІІ «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про забезпечення права на справедливий суд», за результатами проведення публічного конкурсу з добору кандидатів для призначення членом Вищої кваліфікаційної комісії суддів України та проходження спеціальної перевірки, передбаченої законом України «Про запобігання корупції».

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» писала, що кружний адміністративний суд міста Києва, розглянувши заяву про забезпечення позову щодо заборони призначати Сергія Остапця членом Вищої кваліфікаційної комісії суддів від Державної судової адміністрації України, ухвалив відмовити у її задоволенні. 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде