ВККС надала рекомендації для призначення 76 кандидатів на посади суддів

18:35, 1 октября 2019
За результатами конкурсу рекомендації для призначення отримали 54 кандидати на посади суддів місцевих адміністративних судів та 22 кандидати на посади суддів місцевих господарських судів.
ВККС надала рекомендації для призначення 76 кандидатів на посади суддів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Вища кваліфікаційна комісія суддів 1 жовтня 2019 року розглянула питання про надання рекомендацій для призначення кандидатів на посади суддів місцевих адміністративних та місцевих господарських судів у межах конкурсу, оголошеного Комісією 9 серпня 2019 року. Про це йдеться на сайті ВККС.

За результатами засідання Комісія надала рекомендації 76 кандидатам для призначення на посади суддів: 54 — до місцевих адміністративних та 22 — до місцевих господарських судів.

Відомо, що конкурс було оголошено на зайняття 54 вакантних посад суддів у місцевих адміністративних судах та 22 вакантних посад суддів у місцевих господарських судах.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що ВККС повідомила про кількість заяв від кандидатів на посади суддів апеляційних судів.

Також повідомлялося, що з’явився перелік кандидатів на посаду члена ВККС для обрання з’їздом суддів 29–30 жовтня.

Крім цього,  ВККС повідомила результати окремих іспитів у межах кваліфоцінювання.

Додамо, що ВККС опублікувала рейтинг учасників конкурсу на зайняття 54 вакантних посад суддів у місцевих адміністративних судах та 22 вакантних посад суддів у місцевих господарських судах.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде