Оскарження позбавлення ліцензії каналу «112 Україна»: суд ухвалив рішення

12:17, 3 октября 2019
Окружний адмінсуд ухвалив відмовити у задоволенні позову.
Оскарження позбавлення ліцензії каналу «112 Україна»: суд ухвалив рішення
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Окружний адміністративний суд міста Києва, розглянувши заяву про забезпечення позову від «112 УКРАЇНА» про зупинення дії рішень Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, ухвалив — відмовити у її задоволенні. 

Розглянувши докази та доводи заявника щодо необхідності вжиття заходів забезпечення позову, суд дійшов висновку, що не вбачає підстав для задоволення відповідної заяви. Наразі позивачі не надали суду достатніх доказів в обґрунтування заяви та належних доказів наявності очевидної небезпеки заподіяння шкоди їх правам, свободам та інтересам до ухвалення рішення у справі. 

Нагадаємо, до суду надійшла заява про забезпечення позову від п’яти телерадіоорганізацій, які здійснюють мовлення під емблемою «112 УКРАЇНА», у якій вони просили суд зупинити дію рішень Нацради та зобов’язати відповідного провайдера поновити надання позивачам послуг з розповсюдження у цифровому форматі телевізійних програм  у повному обсязі. 

Водночас суд відкрив провадження у справі щодо визнання протиправними та скасування рішення Нацради щодо відмови у продовженні строку дії ліцензії на мовлення для п’яти телерадіоорганізацій, які здійснюють мовлення під емблемою «112 УКРАЇНА». ОАСК здійснюватиме розгляд даної справи за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Окружний адмінсуд просять анулювати ліцензію NewsOne.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олег Проскурняк
    Олег Проскурняк
    голова Господарського суду Чернівецької області
  • Ольга Черниш
    Ольга Черниш
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду