Справа колишнього президента УДБК «Укрбуд»: суд відклав розгляд апеляційних скарг

17:15, 16 апреля 2020
Судове засідання було відкладено для надання можливості представнику заставодавця ознайомитися з матеріалами справи.
Справа колишнього президента УДБК «Укрбуд»: суд відклав розгляд апеляційних скарг
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Сьогодні, 16 квітня 2020 року, в Апеляційній палаті Вищого антикорупційного суду відбулося судове засідання у справі колишнього президента УДБК «Укрбуд» щодо розгляду апеляційних скарг на ухвалу слідчого судді Вищого антикорупційного суду від 3 квітня 2020 року про звернення застави в дохід держави та застосування запобіжного заходу у вигляді застави в розмірі 100 млн грн. Про це повідомляє прес-служба суду.

У судовому засіданні колегія суддів розглянула декілька клопотань, зокрема, задовольнила клопотання представника заставодавця про поновлення строку звернення з апеляційною скаргою та залишила без задоволення клопотання захисника про повторний допит свідків у зв’язку з тим, що ним не наведено доказів та аргументів, що свідки були допитані з порушеннями, які призвели до неповноти або неправильного встановлення обставин справи судом першої інстанції. Суд відклав судове засідання для надання можливості представнику заставодавця ознайомитися з матеріалами справи та скористатися правом на доповнення своєї апеляційної скарги. Наступне засідання відбудеться 29 квітня 2020 року о 13:45.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у Вищому антикорупційному суді за участі прокурора САП відбулось чергове судове засідання у справі про обвинувачення двох колишніх суддів Голосіївського районного суду столиці в отриманні неправомірної вигоди.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва