Солом’янський райсуд Києва повідомив про тимчасове припинення відправлення кореспонденції

15:40, 11 июня 2020
У суді попросили громадян використовувати сучасні альтернативні способи для отримання повісток, повідомлень та іншої інформації.
Солом’янський райсуд Києва повідомив про тимчасове припинення відправлення кореспонденції
k-z.com.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 10 червня, Солом’янський районний суд міста Києва повідомив, що у зв’язку із обмеженим фінансовим забезпеченням на поточні потреби судів у 2020 році, в тому числі поштовими марками, у суді склалася критична ситуація щодо своєчасного здійснення відправки поштової кореспонденції та станом на 1 червня 2020 року відправка поштової кореспонденції суду фактично припинена. Відповідна заява з’явилась у прес-службі суду.

«А тому, з метою своєчасного повідомлення про день та час судових засідань, просимо використовувати сучасні альтернативні способи для отримання повісток, повідомлень та іншої інформації із суду, в тому числі процесуальних документів (копій судових рішень, виконавчих листів, тощо), а саме:

  • подавати письмову заяву про отримання судових повісток, повідомлень в електронному вигляді за допомогою SMS-повідомлення, вказуючи свій номер мобільного телефону (бланк заяви можливо отримати у працівників загальної канцелярії);
  • дізнатися інформації про рух справи на офіційному сайті суду або у телефонному режимі (контактні номери розміщені на офіційному сайті суду);
  • подавати заяви на отримання процесуальних документів електронною поштою.

Також при зверненні до суду прохання повідомляти про всі відомі засоби зв’язку — офіційні адреси, адреси електронної пошти, номера телефонів свої та інших учасників провадження.

Про відновлення відправлення поштової кореспонденції буде повідомлено додатково», — йдеться у заяві.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Одеському окружному адмінсуді закінчились кошти на відправлення кореспонденції.

Така ж проблема у Шевченківському райсуді Києва.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Дмитро Татаринов
    Дмитро Татаринов
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Ірина Соломко
    Ірина Соломко
    суддя Чернігівського окружного адміністративного суду