Державна судова адміністрація завершила підготовку Положення про ЄСІТС

18:45, 15 июня 2020
Проект документу буде надісланий для обговорення та внесення пропозицій до Ради суддів України, Вищої ради правосуддя, учасникам робочої групи з питань цифровізації правосуддя та членам профільного комітету Верховної Ради України.
Державна судова адміністрація завершила підготовку Положення про ЄСІТС
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Державна судова адміністрація України завершила підготовку Положення «Про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему». Про це повідомляє прес-служба ДСА.

«Ми завершили підготовку проекту Положення «Про  Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему» з урахуванням проекту відповідних змін до процесуальних кодексів, які також підготовлені в ДСА України та подані до парламенту», - розповів заступник ДСА України Сергій Чорнуцький під час  онлайн-дискусії «Правові колізії подання та розгляду електронних документів у суді».

За його словами, проект цього документу буде надісланий для обговорення та внесення пропозицій до Ради суддів України, Вищої ради правосуддя, учасникам робочої групи з питань цифровізації правосуддя та членам профільного комітету Верховної Ради України.

В ході онлайн-дискусії заступник ДСА України також розповів про поетапність введення Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи, вже працюючу підсистему «Електронний суд» та надав відповіді щодо користування її окремими елементами.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що ДСА внесла зміни до Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду