Повістки про виклик до НАБУ суддів ОАСК: у суді пояснили ситуацію

14:18, 30 июля 2020
У ОАСК повідомили, що передати повістки суддям наразі неможливо, у зв’язку із перебуванням їх у планових щорічних відпустках.
Повістки про виклик до НАБУ суддів ОАСК: у суді пояснили ситуацію
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 30 липня, Окружний адміністративний суд міста Києва роз’яснив ситуацію щодо повісток про виклик до НАБУ. Заяву оприлюднили на офіційному сайті ОАСК.

«27 липня 2020 року на адресу Окружного адміністративного суду міста Києва з Національного антикорупційного бюро України надійшли повістки про виклик до НАБУ суддів ОАСК Аблова Є.В., Вовка П.В., Качура І.А, Келеберди В.І., Огурцова О.П., Погрібніченка І.М. та Саніна Б.В.

З метою попередження можливих спекуляцій з цього приводу, повідомляємо, що передати повістки вказаним особам не уявляється можливим, у зв’язку із перебуванням їх у планових щорічних відпустках. Про дані обставини ОАСК вже вдруге офіційно повідомлено НАБУ.

Крім того, зазначаємо, що тиждень тому, 22 липня 2020 року лист з інформацію про терміни перебування суддів у відпустках та копії відповідних наказів про надання щорічних основних відпусток був направлений до НАБУ, про що свідчить відмітка про його отримання», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що голова ОАСК Павло Вовк заявляв про спробу захоплення судової влади на замовлення іноземних держав.

Крім того, судді Окружного адміністративного суду Києва звернулися до Володимира Зеленського.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва