Стало відомо, скільки суддів, працівників судів та судових установ постраждали від COVID-19

12:57, 3 декабря 2020
Загалом у лікарнях та на самоізоляції з березня по грудень перебувало 2323 особи (судді, працівники апарату судів та інших судових установ).
Стало відомо, скільки суддів, працівників судів та судових установ постраждали від COVID-19
Джерело фото: hcac.court.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Станом на 2 грудня у місцевих, апеляційних судах, інших органах та установах системи правосуддя з початку карантину, установленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, підтверджено 2998 випадків захворюваності, передає пресслужба ДСА.

«Завдяки своєчасному виявленню та інтенсивному лікуванню лабораторно підтверджено одужання 675 осіб. Загалом у лікарнях та на самоізоляції з березня по грудень 2020 року перебувало 2323 особи (судді, працівники апарату судів та інших судових установ).

Найменше постраждалих від COVID-19 у судах та інших органах системи правосуддя виявлено в Луганській області (35 осіб), Кіровоградській області (36 осіб) та Херсонській області (61 особа). 

Найбільша кількість заражених коронавірусною інфекцією – у Київській області та місті Києві (540 осіб), Дніпропетровській області (185 осіб), Львівській області (172 особи), Одеській області (165 осіб) та Рівненській області (139 осіб).

Повторно захворіли на COVID-19 5 працівників судів.

Летальних випадків внаслідок захворюваності на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, за весь період карантину в судах та інших судових установах, на щастя, не трапилося.

Державна судова адміністрація України продовжує наголошувати на суворому дотриманні працівниками органів у системі правосуддя правил із попередження та профілактики захворюваності на коронавірусну хворобу (COVID-19)», — йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Закарпатський окружний адміністративний суд повідомив, що у працівника суду діагностовано коронавірус.

До слова, Західний апеляційний господарський суд припинив відправку поштової кореспонденції.

Додамо, що у Закарпатському окружному адмінсуді продовжено особливий режим роботи.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки