У Києві «мінували» дві судові установи, фото

16:54, 25 марта 2021
У столиці судові охоронці евакуювали працівників та відвідувачів двох судових установ, повідомлення про замінування яких надходили на лінію «102».
У Києві «мінували» дві судові установи, фото
Джерело фото: court.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 25 березня, до правоохоронців двічі надходили повідомлення про замінування судових установ Києва: Північного апеляційного суду міста Києва та Голосіївського районного суду міста Києва, передає офіційний сайт ССО.

«Ще до прибуття правоохоронців співробітники Територіального управління Служби судової охорони у м. Києві та Київській області організували і здійснили евакуацію понад 230 працівників та відвідувачів цих судових установ.

Під час проведення обстеження приміщень судів та прилеглої до них території фахівцями вибухотехнічної служби на предмет виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів, судові охоронці забезпечували громадський порядок та охорону будівель судів.

Обидва повідомлення про замінування не підтвердилися і по завершенні обстеження Північний апеляційний суд міста Києва та Голосіївський районний суд міста Києва відновили свою роботу.

Працівниками Національної поліції України вживаються заходи щодо встановлення осіб, які повідомили про замінування», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що на Харківщині ще одна установа системи правосуддя перейшла під охорону ССО.

Також ми писали, що Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області перейшов під охорону ССО.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Максим Дирдін
    Максим Дирдін
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики