У КСУ з’явився новий інформаційний онлайн-ресурс

09:23, 15 апреля 2021
Ресурс створено з метою ознайомлення з науково-аналітичними матеріалами та судовою практикою, пов’язаною з діяльністю КСУ та органів конституційної юрисдикції зарубіжних країн, а також для їх практичного використання.
У КСУ з’явився новий інформаційний онлайн-ресурс
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На офіційному вебсайті Конституційного Суду України запрацював новий онлайн-ресурс «Бібліотека конституційного права». Про це повідомляє пресслужба КСУ.

Електронний інформаційний ресурс створено з метою ознайомлення з науково-аналітичними матеріалами та судовою практикою, пов’язаною з діяльністю Конституційного Суду України та органів конституційної юрисдикції зарубіжних країн, а також для їх практичного використання.

Онлайн-бібліотека є загальнодоступною для всіх громадян. Її розроблено в межах реалізації спільного проєкту Конституційного Суду України та Координатора проєктів ОБСЄ в Україні „Підтримка захисту прав людини через покращення доступу до конституційної юстиції“.

«Бібліотека конституційного права» містить рішення з актуальних питань для України міжнародних судових інституцій, іноземних органів конституційного контролю та судочинства, а також наукові публікації з конституційно-правової тематики провідних вітчизняних та зарубіжних фахівців, іншу корисну інформацію. Рішення міжнародних судів подано українською мовою, переклад яких здійснено за сприяння ОБСЄ.

Ознайомитися з матеріалами бібліотеки можна за посиланням або у розділі «Бібліотека конституційного права» офіційного вебсайту Суду.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що НАЗК перевіряє декларації Президента, Прем’єр-міністра та суддів КСУ.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді