65% справ Шостого апеляційного адміністративного округу знаходиться в провадженні ОАСК

15:33, 19 апреля 2021
Понад 50% справ і матеріалів, що надійшли на розгляд судів вказаного округу у I кварталі 2021 року, отримано Окружним адміністративним судом міста Києва.
65% справ Шостого апеляційного адміністративного округу знаходиться в провадженні ОАСК
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Окружний адміністративний суд міста Києва, Київський окружний адміністративний суд, Черкаський та Чернігівський окружні адміністративні суди входять до складу Шостого апеляційного адміністративного округу. Про це повідомляється на сайті ОАСК. 

"Понад 50% справ і матеріалів, що надійшли на розгляд судів вказаного округу у I кварталі 2021 року, отримано Окружним адміністративним судом міста Києва. При цьому, на розгляді чотирьох судів першої інстанції у січні-березні перебувало більше 66 тис. справ та матеріалів, 65% з яких – у провадженні ОАСК.

За перші три місяці поточного року зазначені суди загалом розглянули майже 12 тис. справ, з них  43% рішень прийнято суддями ОАСК, це вдвічі більше за показники Київського ОАС, на 20% більше показників Чернігівського ОАС та на 30% - Черкаського ОАС", - йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Юрій Васильченко просить ОАСК поновити його на посаді голови Державної інспекції містобудування. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва