РСУ обговорить методику визначення граничної чисельності суддів у судах

14:45, 10 июня 2021
Також у РСУ обговорять порядок здійснення перерозподілу бюджетних асигнувань між судами та територіальними управліннями ДСА України.
РСУ обговорить методику визначення граничної чисельності суддів у судах
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 11 червня, в приміщенні Державної судової адміністрації України відбудеться чергове засідання Ради суддів України. Про це повідомляє офіційний сайт РСУ.

«Порядок денний  складатиметься з 14 питань, серед яких: про вжиття заходів для забезпечення дотримання гарантій незалежності суддів, щодо обмеження висвітлення конфіденційної інформації стосовно суддів з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно; щодо Методики визначення граничної чисельності суддів у судах; щодо деяких питань автоматизованого розподілу справ (кримінальних проваджень) та неможливістю подальшого їх розгляду у зв’язку з відсутністю можливості створення колегій з числа судів відповідної судової палати апеляційного суду; щодо звернення місцевих загальних судів Хмельницької області; щодо Порядку здійснення перерозподілу бюджетних асигнувань між судами та територіальними управліннями ДСА України та інші.

Засідання Ради суддів України розпочнеться о 10 год. 00 хв 11 червня 2021 року у приміщенні Державної судової адміністрації України (вул. Липська 18/5, м. Київ) і транслюватиметься на YouTube-каналі  Ради суддів України», — йдеться у повідомленні.

Раніше ми писали, що обговорили діяльність ТУ ДСА в умовах гострого дефіциту бюджетного фінансування.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді