Мінфін погодив збільшення планових показників судів за спецфондом державного бюджету

14:16, 29 декабря 2021
29 грудня Міністерство фінансів на оплату праці місцевим загальним судам погодило 102 551,8 тис. грн.
Мінфін погодив збільшення планових показників судів за спецфондом державного бюджету
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Міністерство фінансів України погодило збільшення планових показників судів за спецфондом державного бюджету, передає пресслужба ДСА.

«Нагадаємо, Державна судова адміністрація України звернулась з поданням до Міністерства фінансів України щодо внесення змін до розпису в частині збільшення планових показників судів за спеціальним фондом державного бюджету на видатки споживання в обсязі 173 475,6 тис. грн.

29 грудня 2021 року Міністерством фінансів України на оплату праці місцевим загальним судам погоджено 102 551,8 тис. грн.

З метою забезпечення розподілу бюджетних коштів для виплати заробітної плати працівникам апаратів судів кошти в сумі 102 551,8 тис. грн буде спрямовано на оплату праці працівників апаратів місцевих загальних судів з метою забезпечення виплати матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань.

Відтак, рівень заробітної плати працівників апаратів місцевих загальних судів буде підвищено до 12,3 тис. грн, при цьому рівень стимулюючих виплат у місцевих загальних судах складатиме не менше 38,3 % від посадового окладу», — сказано у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що ВРП погодила перерозподіл коштів для задоволення першочергових потреб судів.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/suduaна Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва