КАС ВС продовжив розгляд справи щодо застосування санкцій

16:05, 14 февраля 2022
КАС ВС продовжив розгляд справи щодо оскарження Указу Президента України № 64/2021 про застосування санкцій.
КАС ВС продовжив розгляд справи щодо застосування санкцій
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У понеділок, 14 лютого 2022 року, Касаційний адміністративний суд у складі Верховного Суду продовжив розгляд справи № 9901/74/21 за позовною заявою Оксани Марченко, у якій оскаржено Указ Президента України від 19 лютого 2021 року № 64/2021 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 19 лютого 2021 року «Про застосування та внесення змін до персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)» у частині введення в дію цього рішення РНБО України, а саме п. 5 додатка 1, відповідно до якого застосовано санкції до позивачки. Про це повідомляє пресслужба ВС.

«Під час судового засідання колегія суддів продовжила дослідження матеріалів справи, що не містять охоронюваної законом інформації, та заслухала пояснення сторін щодо питань, які виникали в ході вивчення документів», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що продовження розгляду справи призначено на 4 квітня 2022 року о 10:00.

Детальніше із судовими рішеннями Верховного Суду у справі № 9901/74/21 можна ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень – за посиланням.

За станом розгляду справи можна стежити в розділі «Стан розгляду справ» на офіційному вебсайті Верховного Суду – за посиланням

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що КАС ВС продовжив розгляд справи щодо оскарження указу Зеленського про застосування санкцій.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде