Суд заборонив НАЗК перераховувати бюджетні кошти на фінансування діяльності партії ОПЗЖ

12:49, 23 мая 2022
8ААС задовільнив заяву Мін’юсту по забезпеченню позову про заборону політичної партії ОПЗЖ.
Суд заборонив НАЗК перераховувати бюджетні кошти на фінансування діяльності партії ОПЗЖ
Фото із відкритих джерел
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Міністерство юстиції України повідомляє про задоволення Восьмим апеляційним адміністративним судом заяви Міністерства про забезпечення позову щодо заборони діяльності політичної партії «Опозиційна платформа – за життя».

Національному агентству з питань запобігання корупції заборонено здійснювати перерахування бюджетних коштів політичній партії «Опозиційна платформа – За життя» на виконання її статутної діяльності до набрання рішенням у справі законної сили.

«Заяву Міністерства юстиції України про забезпечення позову задовольнити.

Забезпечити позов Міністерства юстиції України про заборону діяльності політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» шляхом:

заборони Національному агентству з питань запобігання корупції здійснення перерахування бюджетних коштів політичній партії "Опозиційна платформа - За життя»"(вул. Велика Васильківська, 23Б, м. Київ, ідентифікаційний код юридичної особи: 21709375) на виконання її статутної діяльності - до набрання рішенням у справі законної сили», - сказано в ухвалі суду.

Раніше «Судово-юридична газета» писала скільки отримують політичні партії з бюджету під час війни: «Слуга народу» – 395 млн грн, «ОПЗЖ» - 119,5 млн грн.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде