Відбудеться Міжнародна онлайн-конференція з нагоди річниці Конституції України

09:59, 28 июня 2022
Розпочне роботу Міжнародна конференція на тему: «Роль Конституційного Суду України в реалізації стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в Європейському Союзі».
Відбудеться Міжнародна онлайн-конференція з нагоди річниці Конституції України
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У вівторок, 28 червня о 14:00, в режимі онлайн розпочне роботу Міжнародна конференція на тему: «Роль Конституційного Суду України в реалізації стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в Європейському Союзі». Про це інформує відділ комунікацій КСУ та правового моніторингу.

Захід організував Конституційний Суд України та Національна академія правових наук України за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.

Коло учасників: судді Конституційного Суду України, судді Конституційного Суду України у відставці, вчені-правознавці, вітчизняні та міжнародні експерти в галузі конституційного права, представники органів конституційної юрисдикції іноземних держав і міжнародних організацій, представники дипломатичного корпусу.

З головною доповіддю на тему: «Конституція, європейська інтеграція, національна ідентичність: нові виклики для української конституційної юстиції» виступить проректор з науково-педагогічної роботи та стратегічного розвитку Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, доктор юридичних наук, професор, член-кореспондент НАПрН України,  Голова Науково-консультативної ради Конституційного Суду України Юрій Барабаш.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України