На окупованому Донбасі зросли проукраїнські настрої, - розвідка

08:00, 31 октября 2018
Це має суттєвий вплив на морально-психологічний стан окупантів.
На окупованому Донбасі зросли проукраїнські настрої, - розвідка
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило про те, що на окупованих територіях посилюються проукраїнські настрої серед місцевого населення. Про це повідомляє прес-служба міністерства.

Це, підкреслили у відомстві, суттєво впливає на морально-психологічний стан особового складу російсько-окупаційних військ.

«Серед військовослужбовців передових підрозділів з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ зростає небажання брати участь у бойових діях», - сказано у повідомлені.

Зокрема, тільки за останні два тижні з позиції одного з передових підрозділів 1 АК дезертирувало дев’ять військовослужбовців, решта планують переводитися до тилових підрозділів або взагалі звільнятися зі служби.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що бойовики у тимчасово окупованому Луганську залякують пенсіонерів напередодні псевдовиборів, щоб забезпечити явку. Один з пенсіонерів сказав, що як не прийдуть на вибори – пенсію платити не будуть.

Крім того, ми повідомляли, що у складі чергового «гумконвоя», який незаконно перетнув російсько-український кордон і в'їхав в окуповані райони Донецької і Луганської областей, були помічені машини військового призначення.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва