Різанина на Тернопільщині: підліток опинився у реанімації

08:30, 1 ноября 2018
Двоє неповнолітніх влаштували бійку. 17-річний хлопець порізав 16-річного знайомого розкладним ножем.
Різанина на Тернопільщині: підліток опинився у реанімації
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У м. Чортків Тернопільської області 17-річний хлопець підрізав 16-річного знайомого. Про це повідомили у відділі комунікацій поліції Тернопільської області.

Повідомляється, що між двома неповнолітніми на вулиці сталась бійка. Отримавши стусанів, 17-річний хлопець узяв розкладний ніж і порізав ним потерпілого.

На місце події виїжджала поліція. Зловмисника затримали. Йому інкримінують частину першу статті 121 Кримінального кодексу України.

Потерпілий перебуває у реанімації.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про інші трагічні події на Тернопільщині. Зокрема, в ніч з 27 на 28 жовтня в лісі біля села Бодаки в Збаразькому районі були виявлені тіла матері та синаУ поліції припускають, що люди працювали, йшли лісом, можливо, випили зайвого, присіли відпочити і заснули. Вночі на дворі було +3. Цього достатньо, аби людина загинула від переохолодження.

Також ми повідомляли про інцидент у Тернополі, коли чоловік погрожував підірвати будинок та кинутись з вікна. На місце події приїхали рятувальники та поліція. Надзвичайникам вдалося виламати двері в його квартиру та затримати чоловіка. Його забрала «швидка».

Ще раніше у місті Монастириська в Тернопільській області посеред білого дня чоловік побив вчительку музичної школи. У поліції розповіли, що 69-річний нетверезий місцевий житель зайшов до класу музичної школи та просто побив вчительку. Жінка з численними травмами госпіталізована.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва