Напав з ножем на сім’ю та погрожував підірвати квартиру: у Тернополі сталася НП

06:00, 23 октября 2018
Надзвичайникам вдалося виламати двері до квартири та затримати зловмисника.
Напав з ножем на сім’ю та погрожував підірвати квартиру: у Тернополі сталася НП
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Мешканець будинку на Протасевича, 4 у Тернополі погрожував підірвати будинок та кинутись з вікна. Про це повідомляє видання TeNews. Також там публікують відео інциденту.

На місце події приїхали рятувальники та поліція. Надзвичайникам вдалося виламати двері в його квартиру та затримати чоловіка. Його забрала «швидка».

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про інший інцидент на Тернопільщині. У місті Монастириська посеред білого дня чоловік побив вчительку музичної школи. У поліції розповіли, що 69-річний нетверезий місцевий житель зайшов до класу музичної школи та просто побив вчительку. Жінка з численними травмами госпіталізована. П'яного чоловіка поліцейські забрали з території школи до відділку.

Інша трагедія трапилась у райцентрі Борщів на Тернопільщині. В місцевому готелі трапився нещасний випадок. Клієнт готелю, піднімаючись на другий поверх, не втримав рівноваги і полетів сходами вниз. Травми виявилися несумісними з життям - чоловік помер ще до приїзду бригади «швидкої».

Ще раніше в Шумському районі Тернопільської області укус бджоли призвів до смерті 6-річної дитини. Хлопчик грався на вулиці з сусідськими дітьми, разом з ним був старший на два роки брат. Мати і бабуся господарювали на подвір'ї. Як повідомляється, загиблий хлопчик їв грушу, в одному зі шматочків якої заховалася бджола.

Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Рассмотрение законопроекта о мобилизации: электронный учет, пересмотр лиц с инвалидностью и другие правки — прямой эфир на Право ТВ
Сегодня день рождения празднуют
  • Віталій Файдюк
    Віталій Файдюк
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Михайло Дармін
    Михайло Дармін
    суддя Центрального апеляційного господарського суду
  • Олександр Шляхтицький
    Олександр Шляхтицький
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду