Знущався над кошенятами: під суд піде одесит

16:45, 2 ноября 2018
Зараз чоловік перебуває під вартою без можливості внесення застави.
Знущався над кошенятами: під суд піде одесит
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Одеська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо 37-річного чоловіка, який підозрюється у жорстокому поводженні з тваринами, передає прес-служба відомства.

За даними розслідування, цей мешканець Одеси знущався над кошенятами, які на його прохання протягом декількох місяців приносила додому співмешканка. Все це, за даними слідства, відбувалося на очах дитини.

Малят жінка брала у волонтерів, знаходячи оголошення у соціальних мережах, де для кошенят шукали саме відповідальних господарів.

Зазначимо, за клопотанням прокуратури чоловік перебуває під вартою без можливості внесення застави. Це рішення про обрання запобіжного заходу залишено у силі судом апеляційної інстанції.

Раніше чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності за зґвалтування та умисне вбивство.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Маріуполі чоловіку, який вбив собаку, загрожує 3 роки позбавлення волі. Підсудний вину визнає, але виправдовує свій злочин голодом.

Також повідомлялося, що у Харкові на маленьку дитину зі Слов'янська накинулася домашня собака і відгризла вуха і три пальці на лівій руці.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва