Автомобіль на швидкості влетів у пост поліції в Києві

06:45, 3 ноября 2018
Водій автівки заснув за кермом. Унаслідок аварії постраждала одна людина.
Автомобіль на швидкості влетів у пост поліції в Києві
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Оболонському районі Києва машина влетіла у контрольний пост поліції, від удару її перекинуло на бік. Унаслідок аварії постраждала одна особа.

Надзвичайна подія сталася вранці 2 листопада, на вул. Богатирській. Відео з місця події опублікували у групі «Київ Оперативний» у Facebook. Попередньою причиною ДТП стало те, що водій заснув за кермом.

«Автомобіль рухався зі столиці, на швидкості збив кілька стовпчиків і в'їхав у стаціонарний поліцейський пост. Людей у приміщенні не було. Водій, за попереднім оглядом, значних пошкоджень не зазнав, але його повезли в лікарню на обстеження», — пояснили очевидці.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про ДТП на трасі Київ — Ковель — Ягодин неподалік селища Клесів. Зіткнулися два легковики та один вантажний лісовоз. У результаті потрійної ДТП загинули двоє людей. Внаслідок зіткнення один з автомобілів спалахнув. Пожежу загасили співробітники ДСНС.

Також ми повідомляли що у Херсоні сталася ДТП із постраждалими. 31-річний водій вантажного мікроавтобуса не врахував дорожньої ситуації та не обрав безпечної швидкості руху, в результаті чого не впорався з керуванням, виїхав на тротуар та здійснив наїзд на стіну багатоквартирного будинку. Після цього машина спалахнула.

Також напередодні у масовій ДТП на Львівщині постраждало дев'ятеро осіб. У результаті аварії тілесні ушкодження отримали водій та п’ятеро пасажирів мікроавтобуса, з яких троє дітей віком 14, 7 років та піврічне немовля, а також водій та двоє пасажирів легковика, одна з яких — одинадцятирічна дівчинка.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області