Побиття школярки на Харківщині: з'явилися нові подробиці

07:10, 6 ноября 2018
Дільничий інспектор має намір розслідувати справу про побиття 11-річної дівчини.
Побиття школярки на Харківщині: з'явилися нові подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Після побиття школярами 11-річної дівчини у селі Бердянка Харківсбкої області дільничний інспектор має намір провести розслідування, повідомляє «Сегодня».

У поліції зазначили, що у зв'язку з інцидентом офіційно в поліцію ніхто не звертався. Інформацію про побиття, що надійшла від медиків, зареєстрували в журналі єдиного обліку правопорушень.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Черкаській області учня третього класу Давида Лавриненко жорстоко побили його однолітки. Хлопчик потрапив до реанімації з розривом селезінки та забоєм легенів. Дитину прооперували, після чого відвезли в обласну лікарню.

Крім того, ми писали, що в Одесі шольніка побили однолітки, хлопчика негайно госпіталізували в хірургічне відділення. За словами хлопчика, побили його учні школи, де він вчиться.

Також нам стало відомо, що у Херсоні жінка з палицею напала на 7-річного хлопчика і жорстоко його побила. Побиту дитину госпіталізували в лікарню. Лікарі діагностували у хлопчика черепно-мозкову травму.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Оксана Заворотна
    Оксана Заворотна
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області