Суд призначив покарання жінці, яка смертельно поранила чоловіка

10:37, 7 ноября 2018
За злочин жінка проведе сім років у в’язниці.
Суд призначив покарання жінці, яка смертельно поранила чоловіка
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Шевченківський районний суд Києва за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, засудив жінку до семи років позбавлення волі, передає прес-служба поліції.

У повідомленні зазначається, що під час спільного розпивання алкогольних напоїв виник конфлікт, під час якого зловмисниця вдарила ножем співмешканця. Подія трапилася у березні минулого року.

Правоохоронці знайшли тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті у підвальному приміщенні.  З місця експерти вилучили ніж зі слідами бурого кольору. Також працівники поліції встановили особу потерпілого: ним виявився 40-річний мешканець Вінницької області, раніше неодноразово судимий за крадіжки.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 38-річний чоловік прийшов у гості до 55-річного знайомого, під час застілля стався конфлікт, в результаті чого один з товаришів загинув.

Чоловіки вживали спиртні напої. У якийсь момент гість напав на господаря і побив його до смерті. На місце виїхали поліцейські. Вони з'ясували, що між знайомими виник конфлікт, який переріс у бійку. Під час інциденту зловмисник повалив господаря будинку на підлогу і почав бити руками і ногами в голову і тулуб.

Також в Харкові знайшли тіло без голови. На тілі загиблого було знайдено безліч серйозних тілесних ушкоджень. Загиблому дійсно відрізали голову, а на тілі чоловіка були відсутні ділянки м'яких тканин на грудній клітці, черевній порожнині, спині, стегні і гомілці.

Краї ран були рівними, а кілька невеликих надрізів на гомілці навіть були оброблені зеленкою. Труп направили в морг для з'ясування точної причини смерті. З місця події поліцейські вилучили речові докази, зокрема мотузку.

 

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України