Невідомі підпалили будинок ймовірному вбивці Гандзюк

06:00, 10 ноября 2018
У Херсоні горів будинок, який належить Ігореві Павловському.
Невідомі підпалили будинок ймовірному вбивці Гандзюк
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Офіційне слідство затягує процес виведення на чисту воду убивць херсонської активістки Каті Гандзюк. В свою чергу її друзі та близькі уже розплутали ланцюжок цього злочину, провівши власне розслідування. Журналісти і громадські активісти знають, хто і за що замовив Катю, і йтимуть до кінця, змушуючи правоохоронні органи назвати конкретні імена, попри шалений спротив владних структур, передає t1.ua.

У Херсоні народні месники уже почали самосуд над людьми, причетними до убивства Каті. Так, днями у місті горів будинок, який належить Ігореві Павловському, який є помічником народного депутата Миколи Паламарчука. Невідомі палії закидали помешкання Павловського вибуховими пакетами і "коктейлями Молотова", після чого сталася пожежа. Саме Павловського херсонські активісти звинувачують у вбивстві Каті Гандзюк.

"Місцеві передають, що в Павловського загорівся будинок. Здається, він забув щось вимкнути", — написав після інциденту активіст і блогер Іван Оберемко у Facebook.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що відома активістка Гандзюк, яку невідомі облили кислотою, померла вранці 4 листопада. За попередніми даними, причиною смерті став тромб.

Також, правоохоронні органи опублікували відео свідчень чоловіків, яких підозрюють в причетності до замаху на активістку з Херсона Гандзюк.

Крім того, загибель херсонської активістки Катерини Гандзюк стала «квінтесенцією так званого полювання на активістів»: лише за рік сталися десятки нападів.

Ця неоголошена війна не є єдиною спланованою акцією, як часто не пов'язані одне з одним її жертви і виконавці атак. Але схожі підсумки — правоохоронці не поспішають встановлювати і затримувати злочинців, а замовників і поготів не шукають.

 

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Надія Андрусик
    Надія Андрусик
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Ярослав Василенко
    Ярослав Василенко
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Валентин Сердюк
    Валентин Сердюк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді
  • Ігор Бахаєв
    Ігор Бахаєв
    суддя Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області