20-річна жінка раптово померла у ресторані Харкова

03:00, 19 ноября 2018
До приїзду швидкої допомоги відвідувачі намагалася надати першу допомогу, однак безуспішно.
20-річна жінка раптово померла у ресторані Харкова
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Харкові поліцейські встановлюють обставини смерті 20-річної дівчини в одному з ресторанів міста на вулиці Лермонтівській.

Як повідомляється на сайті Нацполіції в Харківській області, інформація про інцидент надійшла правоохоронцям 17 листопада, о 23:00.

Медики швидкої допомоги повідомили, що за попередніми даними, серце дівчини зупинилося в результаті нападу астми. Спроби лікарів реанімувати постраждалу не дали результату. Обставини інциденту з'ясовуються, вирішується питання про кваліфікацію події за КК України.

Спільнота «Харків 1654» в Facebook з посиланням на джерела повідомляє, що інцидент стався в ресторані «Старгород», під час святкування дня студента. Дівчина, як стверджується, вчилася на третьому курсі НЮУ ім. Ярослава Мудрого.

«До приїзду швидкої допомоги відвідувачі намагалася надати першу допомогу, однак безуспішно. Екіпаж швидкої допомоги приїхав дуже швидко, однак результатів реанімація не дала», - наголошується в повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що пенсіонер помер за загадкових обставин на Борщагівці. Подія трапилася біля підземного переходу. Пенсіонер йшов по ринку, після чого втратив свідомість. За словами свідків, у момент падіння чоловік вдарився головою об асфальт. Поліцейські і карета швидкої допомоги оперативно прибули на місце інциденту. Медики зафіксували смерть 84-річного чоловіка.

Також 3-річна дитина померла при загадкових обставинах. На тілі дівчинки були виявлені подряпини на носі, щоці і на губах, синці на підборідді, голові, правої ключиці, грудях, животі і руках, а також медики діагностували закриту черепно-мозкову травму.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки