Спільницю бойовиків затримали на Донбасі

05:00, 26 ноября 2018
Зараз тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.
Спільницю бойовиків затримали на Донбасі
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

СБУ затримала «голову сільської ради» з Новоазовськоого района (окупована територія Донецької області), яка допомогла бойовикам, повідомляє прес-центр спецслужби.

 «У 2014 році жінка приєдналася до рядів терористичної організації ДНР. Виконуючи вказівки бойовиків, зловмисниця здійснювала незаконне керівництво тимчасово окупованою територією в межах відповідного населеного пункту. Правоохоронці затримали фігуранта справи на контрольованій українською владою території регіону, куди вона приїхала у своїх справах», - повідомили правоохоронці.

Затриманій оголошено про підозру за фактом створення терористичної групи чи терористичної організації та обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.

Нещодавно «Судово-юридична газета» розповідала про 900 в'язнів, які підписали прохання перевести їх до українських в’язниць. Українська сторона погодилась перевезти кожного засудженого, але на це потрібен час.

Умови утримання в колоніях нестерпні: антисанітарія, погане харчування і відсутність медичної допомоги. Засуджені не можуть скористатися умовно-достроковим звільненням, не мають змоги побачитися з рідними чи отримати листа.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва