Полтавське територіальне управління ДБР отримало директора

17:43, 4 декабря 2018
Директором теруправління став Володимир Тимошко.
Полтавське територіальне управління ДБР отримало директора
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба провів у Полтаві робоче засідання, під час якого представив директора Полтавського територіального управління ДБР Володимира Тимошка, передає прес-служба ДБР.

На засіданні були присутні керівники обласних державних органів влади, правоохоронних органів, а також представники ЗМІ.

Роман Труба нагадав, що всі працівники ДБР обираються лише за результатами відкритого конкурсу та проходять психофізіологічне дослідження за допомогою поліграфу.

«Не є винятком і директор теруправління, якого сьогодні я хочу представити, — Володимир Тимошко. Він пройшов усі етапи конкурсу, поліграф та співбесіду з керівництвом ДБР», — додав Р.Труба.

Очільник Бюро підкреслив, що серед завдань, які стоять перед директором територіального управління, — матеріально-технічне забезпечення управління; забезпечення системної роботи слідчих підрозділів, взаємодії з правоохоронними органами, а також з громадянським суспільством.

Зокрема, Р.Труба наголосив на важливості налагодження співпраці з оперативними підрозділами інших правоохоронних органів.

«Нагадаю, що в Законі України «Про Державне бюро розслідувань» серед переліку посад законодавець забув вказати посаду оперуповноваженого. З цієї причини ми не можемо створити оперативні підрозділи та будемо співпрацювати в цьому напрямку з нашими колегами. Важливо, щоб ця співпраця була ефективною, адже у нас одне завдання — притягнення винних до відповідальності», — заявив Р.Труба.

У свою чергу Володимир Тимошко відмітив, що територіальне управління ДБР у м. Полтаві готове до роботи.

«Наша мета — своїми діями щоденно доводити принципи невідворотності покарання, незважаючи на зв’язки, ресурси та статки підслідних. Своєю об’єктивністю та неупередженістю під час виконання завдань ми повинні в повній мірі реалізовувати статтю 24 Конституції України: «Громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом», — наголосив В.Тимошко.

Довідка: Володимир Тимошко у правоохоронних органах працює з 1999 року  на різних посадах — починаючи зі слідчого районного відділу, завершуючи керівними посадами в Національній поліції України.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що за підтримки Ради Європи на базі Національної академії прокуратури України пройшов тренінг з питань організації роботи слідчих ДБР. Навчання вже пройшов 61 слідчий центрального апарату бюро.

Крім того, у Хмельницькому заступник Директора Державного бюро розслідувань Олександр Буряк представив Директора територіального управління Сергія Палатова. 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва