У Хмельницькому представили директора теруправління ДБР Сергія Палатова

10:47, 4 декабря 2018
У заході взяли участь голова облдержадміністрації, перший заступник голови облради, керівники силових структур, працівники територіального управління ДБР.
У Хмельницькому представили директора теруправління ДБР Сергія Палатова
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Хмельницькому заступник Директора Державного бюро розслідувань Олександр Буряк представив Директора територіального управління Сергія Палатова. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

«Сергій Олегович — правоохоронець із досвідом. Він багато років працював у столичному Управлінні по боротьбі з організованою злочинністю МВС України, зокрема, у сфері боротьби з корупцією в центральних органах влади, має великий досвід оперативної роботи», — зазначив Буряк.

У свою чергу Палатов подякував за призначення та звернувся до жителів Вінницької, Житомирської, Рівненської, Хмельницької та Чернівецької областей, на які розповсюджується підслідність територіального управління: «Від вашої громадянської позиції та активності також залежать результати нашої роботи. Якщо ви стали жертвою чи свідком вчинення злочину правоохоронцем, високопосадовцем, суддею чи військовим — звертайтеся до Державного бюро розслідувань».

«Для мене як для керівника територіального управління ДБР, важливим є утвердження принципів невідворотності покарання. Здійснення неупередженого слідства — першочергове завдання. І саме його належне виконання повинно стати тим фактором, який відновить довіру суспільства до правоохоронної системи України в цілому», — зазначив Палатов.

У заході взяли участь голова облдержадміністрації Вадим Лозовий, перший заступник голови обласної ради Неоніла Андрійчук, керівники силових структур, працівники територіального управління ДБР.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що за підтримки Ради Європи на базі Національної академії прокуратури України пройшов тренінг з питань організації роботи слідчих ДБР. Навчання вже пройшов 61 слідчий центрального апарату бюро.

Крім того, ми писали, що до 14 грудня продовжено прийом документів від кандидатів на 61 посаду у центральному апараті Державного бюро розслідувань - це 43 посади в слідчих відділах та 18 посад державних службовців.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки