Комісія продовжила прийом документів на посади в центральному апараті ДБР

13:59, 24 ноября 2018
Документи приймаються до 14 грудня.
Комісія продовжила прийом документів на посади в центральному апараті ДБР
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

До 14 грудня продовжено прийом документів від кандидатів на 61 посаду у центральному апараті Державного бюро розслідувань - це 43 посади в слідчих відділах та 18 посад державних службовців, передає прес-служба Бюро.

З відповідною пропозицією Конкурсна комісія №1 звернулася до Директора Бюро Романа Труби.

Перелік посад та кваліфікаційні вимоги доступні за посиланням.

Документи від кандидатів, які бажають взяти участь у конкурсі, приймаються  до 18 год. 00 хв. 14 грудня 2018 року включно.

«Документи можна надсилати поштою (рекомендованим листом з описом вкладення та повідомленням про вручення) на адресу 01032, вул. Симона Петлюри, 15, м. Київ. Конверт із пакетом документів має містити позначку (в лівому верхньому куті): «КОНКУРСНА КОМІСІЯ № 1 ДБР».                        

Документи можна подавати особисто за адресою: м. Київ, вул. Симона Петлюри, 15, (Державне бюро розслідувань).

Контакти робочої групи Конкурсної комісії №1: +38 (099) 782-48-98 [email protected]», - повідомили в ДБР. 

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Державне бюро розслідувань оголосило конкурс на 11 посад у п’яти територіальних управліннях — Києві, Львові, Полтаві, Мелітополі, Хмельницькому, передає прес-служба Бюро.

Крім того, Конкурсна комісія № 2 Державного бюро розслідувань оприлюднила протокол від 21 листопада 2018 року № 52 «Про розгляд документів, поданих кандидатами для участі у конкурсі на зайняття вакантних посад у Територіальних управліннях Державного бюро розслідувань, який оголошений 26 жовтня 2018 року на 42 посади».

Також варто зазначити, конкурсна комісія №2 завершила розгляд документів від кандидатів для участі в конкурсі на 74 посади у семи територіальних управліннях Державного бюро розслідувань.

Додамо, 22 листопада народний депутат від БПП Микола Паламарчук вніс законопроект №9326, який передбачається можливість висловлення недовіри директору ДБР.  

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде